Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından 16.’sı düzenlenen Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği etkinliklerinde Fettah Can, Aktepe Mahallesi Pazaryerinde sahneye çıktı. Çalar Saat ile başlayan Murat Boz ile zirveye ulaşan şenliğin coşkusu Fettah Can ile Aktepe’yi sardı. Son yıllarda çıkardığı albümler ve yaptığı bestelerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can, duygusal şarkılarıyla seyirciye romantik dakikalar yaşatırken, sergilediği samimi tavırları ve seyirciyle girdiği iletişimle sevenlerinin gönlünü bir kez daha çaldı. "Rüzgar ektim fırtına biçtim", "bu aşkın katili sensin" gibi sevilen parçalarını seslendiren Can’a, alanı dolduran binlerce kişi coşkuyla eşlik etti.
İzmir’de sahneye çıkmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Fettah Can, Gaziemirlilerle buluşma imkanı tanıdığı için Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür etti.
Sahne performansıyla seyirciye unutamayacakları bir gece yaşatan sanatçıya, Belediye Meclisi Üyesi Ali Kaya, semtevi kursiyerlerinin üretimi olan bolluğun ve bereketin simgesi Nar ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim