Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
 İzmir Bornova'da zincirleme trafik kazası meydana geldi. Osmangazi istikametinden Atatürk mahallesi istikametine giden otomobil virajı alamadı ve park halindeki dört araca çarptı. 

Olay bu gece 21:30 civarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre aşırı hızlı olan 35 aj 0919 plakalı otomobil kavşağın virajını alamayınca park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile park halindeki beş araç birbirine çarparak zincirleme kaza meydana geldi. Olay anında mahalle halkı dışarıya döküldü. 




Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Evlerinde otururken araçlarının kazaya karıştığını gören mahalle sakinleri dışarıya çıktılar. Olayda ağır yaralanan araç sürücüsü ambulansın geç gelmesinden dolayı uzun süre kaldırımda yatarak bekledi. Daha sonra ambulansların gelmesiyle araç süğrücüsü ve yanındaki arkadaşı ege üniversitesi hastanesine kaldırıldı. 

Kaza anında araçları büyük hasar gören mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Oldukça kalabalık bir topluluk kaza yerinde incelemeleri izledi .

İşte o görüntüler.
Editör: TE Bilişim