Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Ankara'da aktif çalışmalarını sürdürüyor. Sait, bu haftaki çalışmaları dahilinde Devlet Hava Limanları Genel Müdürü Orhan Birdal'ı makamında ziyaret etti. İzmir milletvekili ve dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, EXPO 2020 adayı İzmir'in afişlerinin Türkiye'deki tüm havalimanlarına asılacağını, bu konuda Genel Müdür Orhan Birdal'ın gerekli talimatları verdiğini söyledi. Sait, bu amaçla EXPO Genel Sekreterliğinden tüm havalimanlarına afişlerin kargo ile
gönderileceğini ve görünür yerlere asılacağını bildirdi.

Sait, yakın tarihte özel deniz uçaklarının İzmir Çeşme'de faaliyete geçeceğini, bu amaçla Sea Bird isimli özel uçak işletmesinin işletme ruhsatı aldığını söyledi. Böylece, Çeşme'den tüm sahil bölgelerine deniz uçaklarının gideceğini belirten Sait, bunun iç ve dış turizmi canlandıracağını ifade etti. Turistlerin Çeşme'den Foça'ya, Bodrum'a ya da Gümüldüre deniz uçakları ile rahatlıkla gidebileceğini ifade eden İzmirli vekil, önümüzdeki günlerde ilk tanıtım uçuşunun gerçekleşeceğini söyledi.
Rifat Sait'in bu ziyaretine, beraberinde Balkan İşadamları Derneği Başkanı İsmail Karaduman ve Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı da katıldı.

Editör: TE Bilişim