Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Demir, “İzmir’de güneşin batışının izlenebileceği en güzel yer olan Kordon’a gidenler, kum tepelerini, iş makinesi kepçelerini, sağa sola savrulmuş parke taşlarını, bir türlü dikilemediği için yatay durumda kalan aydınlatma direklerini görüyor. İzmir’in yeşil alanını haftalardır şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi’nin bu yavaşlığını gören kaplumbağalar bile depar atar.” dedi. 
KALDIRIM BELEDİYECİLİĞİ
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, kentin en prestijli mekanı olan Kordon’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kaldırım onarımı ve aydınlatma direkleri çalışmalarının haftalardır sürdüğüne dikkat çekerek, imbatı ve günbatımı ile şarkılara konu olan Kordon’da kum tepeleri ve iş makinesi kepçelerinin yükseldiğini, parke taşlarının sağa sola gelişigüzel savrulduğunu, bir türlü dikilemeyen elektrik direklerinin yatay durumda kaldığını söyledi. Demir, eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Şarkı, ‘buluşalım Kordon’da’ dese de, İzmir’de Kordon haftalardır gidilecek gibi değil. Kaldırım belediyeciliği, en son burayı da teslim aldı. Yeşil alanı şantiyeye çeviren çalışmalar haftalardır tamamlanamadı. İzmir’de Büyükşehir Belediyesi’nin bu yavaşlığını gören kaplumbağalar bile depar atar. Hem görüntü hem gürültü kirliliği yaratılan Kordon’da oturanlar da perişan, esnaf da. Esnafı en çok iş yapacağı günlerde bu görüntüye mahkum eden zihniyeti İzmirlilerin vicdanına bırakıyoruz.”
HİZMET DESTANI YAZACAĞIZ
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, İzmir’in kaplumbağalara bile depar attıracak yavaşlıkta çalışan, vizyonsuz ve beceriksiz belediye yönetimiyle vedalaşmaya hazırlandığını belirterek, İzmirlinin bu seçimde ideolojiye değil hizmete, hıza ve beceriye oy vereceğini vurguladı. Demir sözlerini söyle tamamladı, “İzmir’in yeni yılda büyük kararlar vereceğine, istismar değil hizmet siyasetini tercih edeceğine, yan gelip yatan yerel yöneticiler yerine çalışanı isteyeceğine inanıyoruz. Yeni yılda, insan odaklı çalışan, halka hizmet anlayışını benimsemiş, bilgi, birikim, liyakat, kararlılık ve vizyon sahibi olan, 11 yıllık bakanlığı döneminde hizmet destanı yazmış Sayın Binali Yıldırım ile İzmir kazanacak. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile İzmir, kalkınmanın öncüsü, Türkiye’nin aydınlık yüzü ve geleceğe koşan dinamosu olacak, hak ettiği değeri görecektir.”



Editör: TE Bilişim