Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Son başvuru tarihinin 27 Mayıs olduğu ‘Ambalaj Atıklarını Değerlendirilmesi Tasarım Yarışması’na katılacak olan minikler kağıt, karton ve plastik gibi ambalaj atıklarını kullanarak hayal ettiklerini tasarlayacak. Herhangi bir konu sınırlandırılmasının olmadığı yarışmaya, Konak ilçe sınırları içinde yer alan tüm ilköğretim okulu öğrencileri katılabiliyor. Yarışma ile çocuklarda çevre bilincinin oluşması, becerilerinin ön plana çıkması, doğaya olan bakış açılarını geliştirilmesi ve farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.
Yarışmaya katılacak öğrencilerin, tamamen ambalaj atıkları kullanarak yapacakları projeleri en geç 27 Mayıs tarihine kadar elden veya kargo ile Konak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne ulaştırmaları gerektiği belirtildi. Projelerini isimle değil rumuzla teslim etmesi gereken öğrenciler, yarışmayla ilgili detaylı bilgiye Konak Belediyesi’nin 484 53 00 numaralı telefonundan 1683 no'lu dahili hattı arayarak veya www.konak.bel.tr internet adresi üzerinden yarışma başvuru formu ve şartnamesine ulaşılabileceği kaydedildi.
Editör: TE Bilişim