Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
Sertel’e, destek olmak ve yanında bulunmak amacıyla Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da beraberinde iki meclis üyesiyle birlikte heyette yer aldı. Başkan Tartan, “Sayın Atilla Sertel’in aldığı ödül hem bir gazeteci olarak hem de bir İzmirli olarak herkes gibi beni de gururlandırdı. Bu önemli ve anlamlı ödülü alırken uzun yıllar birlikte çalıştığım meslektaşım, arkadaşım Atilla Sertel’in yanında olmak istedim” dedi.
TUTUKLU GAZETECİLER ADINA ALACAK
Almanya’ya gitmeden önce bir açıklama yapan TGF Genel Başkanı ve İGC Başkanı Atilla Sertel, ödül törenindeki konuşmasını Almanca yapacağını belirterek şöyle konuştu: “Benim için önemli ve anlamlı olan Kybele Medya Ödülü’nü; başta İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin saygın üyelerinden biri ve İzmir’den CHP milletvekili olarak seçilen ve dört yılı aşan süredir tutuklu olan çok sevgili arkadaşım, dostum, kardeşim Mustafa Balbay olmak üzere tüm tutuklu gazetecilere ve kalemini eğmeden, bükmeden gazetecilik yapanlara ithaf ediyorum.” 
Türk-Alman Dostluk Federasyonu Kybele 2013 Ödüllleri 27 Nisan Cumartesi akşamı Bavyera Parlamentosu’nda özel davetlilerin huzurlarında Parlamento Başkan Vekili Rode’nin ev sahipliğinde ve Münih Büyükşehir Belediye Başkanı Chistian Ude’nin himayelerinde sahiplerine takdim edilecek. 32 kişiden oluşan jüri tarafından 8 kategoride verilen Kyble 2013 Ödülleri’nde Atilla Sertel Medya kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Politika dalındaki ödül ise Almanya Başbakanı Angela Merkel’e verildi.

Editör: TE Bilişim