Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Necip Kalkan, genel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında AK Parti Konak Kadın Kolları üyeleriyle buluşan Kalkan, partisinin seçim beyannamesine değindi. AK Parti’nin kadınlara verdiği öneme vurgu yapan Kalkan, "Kadın kollarımız tam anlamıyla cengaver gibiler. Bugün buradaki heyecanı görünce dilim tutuldu, aşk olsun hepinize sizin içinizdeki heyecan bana geçti.

İşte şimdi bu heyecanı hep birlikte birleştirip sahip çıkma zamanı geldi" dedi. Kadın kollarıyla esnaf ziyareti de yapan Necip Kalkan, daha sonra ise Menderes ilçesine hareket ederek burada Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile bir araya geldi. Kalkan, ikili görüşmenin ardından da daha sonra şehit ailelerini ziyaret ederek ailelere başsağlığı da diledi. Son olarak Dereköy Mahallesindeki kahvehaneleri ziyaret eden Kalkan, "Gittiğimiz her yerde aldığımız tepkiler milletvekili adaylığımızı meşrulaştırıyor. 1 Kasım’dan sonra İzmir için 'nöbetçi eczane' gibi milletvekili olacağım. Gece gündüz demeden İzmir için çalışacağım. İzmir’in sorunlarını, İzmirli hemşehrilerimizin istek ve taleplerini Ankara’ya ulaştıracak ve çözümleri için takipçisi olacağım" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim