Nisan ayı boyunca tüm dünyada otizm konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır. Biz de İzmir Eğitim Dis Hastanesi olarak Hastane Yöneticisi Sn. Doç. Dr. Mehmet Sinan Evcil himayelerinde  “Engelsiz Gülüşler” için üzerimize düşen görevi yerine getirerek önemli  projeleri hayata geçiriyoruz.
Otizmin görülme sıklığının günümüzde çok büyük bir hızla arttığını ve bilimsel verilere göre dünyada her 68 çocuktan birinin otizmli doğduğu gerçeğini  dile getiren İzmir Eğitim Diş Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Sn. Mehmet Sinan Evcil; otizmde bilinen tek çarenin erken tanı ve yoğun bir özel eğitim süreci olduğunu belirtti,  İzmir Eğitim Diş Hastanesi olarak otizmli çocukların bizimde çocuklarımız olduğu düşüncesiyle  bu kapsamda ilimizde otizmli çocuklarımızın saglıklı gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 30 Nisanda Güzelbahçe – Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde ‘’Otizmli çocuklarımızla birlikte olacağız’’ mesajını verdi.
Düzenlenen proje kapsamında Hastanemizde görevli Pedodonti Uzman doktorlarımız Dr. Süleyman Coşkun ve Dt. Neşe Parıldar tarafından çocuklarımızın dis muayenesi gerçekleştirilecek , çocuklarımıza ve ailelerine dis fırçalama yöntemleri ile flor uygulaması konusunda ayrıntılı bilgi verilecektir. Amacımız çocuklarımızı tedavi etmek ,  ağız ve dis sağlığının önemi  konusunda ailelerimizi bilinçlendirmektir. Muayene ve tedavilerimizin sonunda çocuklarımıza ve ailelerine diş bakım seti hastanemiz tarafından hediye edilecektir.
İzmir Eğitim Diş Hastanesi olarak amacımız sadece hastanemize başvuran otizmli çocuklarımıza değil , bize ulaşamayan tüm otizmli çocuklarımıza ulaşarak onları ve ailelerini ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirerek farkındalık yaratmaktır.

İZMİR EĞİTİM DİŞ HASTANESİ OLARAK OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞUYORUZ.

Yer     : İZMİR – GÜZELBAHÇE – YAŞAR EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ

Tarih        : 30 NİSAN 2015 PERŞEMBE

Saat         : 11:00

13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı

Editör: TE Bilişim