Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 Gümüldür, Özdere ve Kuşadası'ndaki Aquaparklarda rekor düzeyde kalabalık yaşanıyor. Giriş ücretlerinin minimum 50 TL den başlamasına rağmen özellikle sahil bölgelerindeki Aquaparklar rağbet görüyor. Kuşadasın'da ki Aquaparklar günde 5000 kişiyi ağırlıyor. Havuzlar, kaydıraklar yanısıra aquaparklarda zenne, dans show gibi eğlencelerlede müşteriye hitap ediliyor. Özellikle Almanya, Hollanda, İsviçre, Fransa gibi ülkelerde gurbetçi olarak çalışan ve Ağustos ayını Türkiye'de geçiren vatandaşlarımızda aquaparkları tercih edenler arasında. 
 Aquaparklarda çılgınlık ise sınır tanımıyor. Anakonda, Kara Şövalye gibi isimler takılan uzun kaydıraklar adrenalini en yükseğe fırlatıyor. Havuzda dinlenen misafirler ise dans gruplarının daveti ile fışkıran sularda oryantal dans yapıyor, animatörlerin çağrısı ile su savaşı, kova doldurma yarışı gibi etkinliklerle eğleniyor. Bunlardan sıkıldım diyen tatilciler başka bir havuzda korsanlarla tanışıp, dev dalgalarda botla mücadele ediyor. 
 Deniz yerine Aquaparkı tercih eden vatandaşlar; "Hem eğleniyor, hem serinliyoruz." diyerek tatil anlayışına eğlence eklendiğini belirtiyorlar. Yoğun sezonda aşırı ilgide herhangi bir sorunla karşılaşmak istemeyen Aquapark yetkilileri her havuz başına 2, kaydıraklar ve su oyunlarına 4 er cankurtaran yerleştiriyor. Yanı sıra yüzme bilmeyen vatandaşlara can yeleği dağıtılıyor. 
Havuzun, güneşin ve eğlencenin keyfini süren vatandaşlar saat 10.00 ile 18.00 arası aquaparklardan yararlanabiliyor.





Editör: TE Bilişim