Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Çeşitli dans, kostüm ve özel ışıklarla sahneye koyulan ‘Mistik’ dans gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Ottoman dans grubunun özenle hazırladığı oyun çeşitli mizansenler ile izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Hemen hemen her yaştan dansa gönül vermiş insanların sahne aldığı topluluğun Sanat yönetmenliğini grubun kurucusu Levent Yılmayan gerçekleştirdi.120 dakika boyunca sezgilerin ve algıların ön plana çıktığı görsel şölende Çanakkale şehidleri, Kurtuluş Savaşı ve Mevlana Celaleddin Rumi’nin semazen gösterisi birçok konu işlendi.

Ottoman Dans grubunun kurucusu Levet Yılmayan, yıl boyunca çok titiz çalışmalarının sahneye koyduklarını,dansın kendisine özgü harika müzikleri,yenilenen kostümleri ve yenilenen kareografileri ile sahne aldıklarını söyledi. Gelecek günlerde ise Ottoman grubuna isim veren Konstantinopolis’ten İstanbul’un fethine kadar süregelen drama oyunu sahne alacak. 





Editör: TE Bilişim