Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Şafak vakti düzenlenen operasyonlarda, Narkotik, Özel harekat ve Asayiş ekiplerinin de aralarında bulunduğu beşyüz polisin, helikopter desteğiyle yaptığı operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.
Buca, Narlıdere ve Konak semtlerinde 20 farklı adrese eş zamanlı sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda, 2 kilogram ve 100 meşe esrar ele geçirildi. Zehir tacirlerinin teknik ve fiziki takipleri sonucu kimliklerinin tek tek tespit edilip, bulundukları bölgelerin de belirlenmesiyle bugün sabah saatlerinde ekipler harekete geçti.
Saptanan adreslere Özel Harekat ekipleri girerek şüphelileri yakaladı. Polis helikopterinin de kullanıldığı şafak baskınında, belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 12 kişi gözaltına alınırken, adreslerdeki evlerde ise muhtelif yerlere zulalanmış 2 kilogram, 100 meşe esrar ve bir adet tabanca Narkotik köpeklerinin de yardımı ile tespit edilerek el konuldu. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Bu arada, gürültü üzerine sokağa çıkan çocuklara, operasyona katılan polisler, balon, top, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Ayrıca polis, çocuklara uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verdi.
Editör: TE Bilişim