İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi
Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Şu bir gerçek ki; İzmir Ege’nin, Karşıyaka ise İzmir’in incisidir. Aziz Kocaoğlu’nun ‘yer aramıyoruz, çöp tesisi Yamanlar’a yapılacak’ şeklindeki açıklaması nasıl bir politik zihniyetin, nasıl bir idareci zihniyetinin göstergesidir, bunu anlamak için Sayın Kocaoğlu’nu Gezi Parkı olaylarındaki Recep Tayyip Erdoğan ile yanyana getirmek yeterli olacaktır. Karşıyaka izmir’in çöpünü kaldıramaz, Karşıyaka’nın ne fiziki şartları ne de sosyal şartları buna uygun değil. Kocaoğlu’nun ‘biz yaptık oldu’ zihniyetini anlayışla karşılamak mümkün değil. Ancak Sayın Cevat Durak’ın seçim arefesinde, Aziz Kocaoğlu ile ters düşmemek adına tepki göstermemesini anlayışla karşılıyoruz. Bu krizle tekrar ortaya çıkan bir gerçek daha var ki; iki CHP belediyesi karşı karşıya gelmiş ve bu kentte söz sahibi olarak kendi aralarında bile anlaşma sağlayamamıştır. Karşıyaka halkına sorulmadan 'ben yaptım oldu' mantığıyla hareket eden zihniyet seçimlerde gerekli cevabı alacaktır."
"MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak Karşıyaka’da çöplük istemiyoruz." diyen Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:
"İzmir’in, Karşıyaka’nın zararına olacak tartışmaları bırakıp, öncelikle Karşıyaka’ya olan seçim vaadlerini yerine getirsinler. Örneğin stad, örneğin üniversite, yat limanı, kentsel yaşam alanları ve yaşanabilir bir Karşıyaka. Görüldüğü üzere vaadettikleri hiçbir şeyi yapamayan CHP belediyeleri Karşıyakamız'a çöplüğü uygun görmüşlerdir. Karşıyakalıyım diyen hiçbir hemşehrimizin bu projeye onay vereceğini düşünmüyor ve Karşıyakalının kabul etmeyeceği hiçbir projeyi biz de onaylamıyoruz.”
Editör: TE Bilişim