Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum” Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”
 Sağlıklı içme suyu alt yapısı kazandırmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yerleşimlerde başlattığı yatırım seferberliği sürüyor. Su kaçaklarının yoğun olduğu bölgelerde şebekeler yenilenirken, yeni yatırımlar için de proje çalışmaları başladı. İZSU Genel Müdürlüğü son olarak, Selçuk merkezinde 1970’li yıllarda yapılan içme suyu şebekelerini yenilemek için proje ihalesine çıktı. 10 aylık proje süresinin ardından İZSU Genel Müdürlüğü, 2014 yılında yatırım için start verecek. 109 kilometresi şebeke ve 26 kilometresi iletim hattı olmak üzere 135 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu şebekesi döşenecek.
İZSU Genel Müdürlüğü, daha önce ilçede yer alan Toplu Konut Alanı ile Pamucak Turizm Alanı’nın 14 kilometrelik içme suyu şebeke ihtiyacını karşılamış, Yeni Kent Konut Yapı Kooperatifi ve civarına kanal hattı döşemiş, Selçuk merkezde de iki adet su sondaj kuyusu açmıştı.


Editör: TE Bilişim