Müsilaj Marmara’ya geri mi döndü? Müsilaj Marmara’ya geri mi döndü?



Kelowna’da kadınların üstsüz dolaşmalarının yasal olup olmadığını öğrenmek isteyen Lori Welbourne isimli muhabir, Kelowna Belediye Başkanı Walter Grey’i programına davet etti.

Lori Welbourne röportaj sırasında, geçtiğimiz günlerde New York’taki bir restoranda bir kadının soyunduğu, restorandaki garsonların giyinmesini istediğinde ise, kadının, yasal olarak böyle bir hakkının olduğunu iddia ettiği fakat New York’ta böyle bir yasa olmadığı ve kadınların sadece plajlarda ve caddelerde, erkeklerin de üstsüz gezdiği yerlerde üstsüz olmasına izin veren bir yasa olduğunun ortaya çıktığı bilgisini verdi. Grey’e, Kelowna’da da böyle bir şey olup olmadığını soran Welbourne, belediye başkanının bu soruya cevap aradığı sırada mikrofonu tutmasını isteyerek bir anda üstünü çıkardı.

Muhabirin bu hareketi karşısında şaşıran Belediye Başkanı ise bir süre sonra kendisini toparlayarak muhabirin sorusunu cevapladı. Grey, Kelowna’da kadınların üstsüz dolaşmasına engel teşkil eden herhangi bir yasa olmadığını söyledi.
Editör: TE Bilişim