Olay, 25 Mart tarihinde meydana gelmiş; Elmaşehir Mahallesi Fisandun köyü yolunda yola yaklaşık 10 metre mesafede boş arazide yanmış bir kadın cesedi gören vatandaşlar, durumu jandarmaya haber vermişti. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ilk olarak yanmış cesedin kimliğini tespit etmeye çalışarak olay yerinde delil aradı. Daha sonra olay yerine 7 kilometre uzaklıktaki Gür mevkisinde, kaza yaptıktan sonra terk edilmiş 70 FS 456 plakalı bir otomobil bulundu. Ekipler otomobilde yaptıkları incelemede öldürülen kadına ait olduğu tahmin edilen bir çift küpe, bir çift ayakkabı ile palto ve kan izlerine rastladı. Otomobilin öldürülen kadının kocası Erdoğan U’ya ait olduğunu belirleyen jandarma, kayıplara karışan kocayı bulabilmek için geniş çaplı çalışma başlattı.

KATİL ZANLISI KOCAYI ESKİŞEHİR’DE POLİS YAKALADI
Kayıp olan Erdoğan U’nun Eskişehir’e gitmiş olabileceği yönünde duyum alan jandarma durumu Eskişehir Emniyetine bildirdi. Yapılan araştırma sonucu Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Erdoğan U (52)’yu Uluönder Mahallesi’nde bulunan bir yakınının evine girdiği sırada yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Erdoğan U, daha sonra Karaman’dan gelen jandarma ekibine teslim edildi. Erdoğan U, sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcısına ifade vermek için adliyeye çıkarıldı. Burada savcıya 1 saate yakın ifade veren Erdoğan U, daha sonra jandarma ekipleri eşliğinde keşif yaptırılmak üzere olay yerine götürüldü.

Kozmetik Pazar Büyüklüğü 15 Milyar Tl’ye Ulaştı Kozmetik Pazar Büyüklüğü 15 Milyar Tl’ye Ulaştı
ZANLI, ÖLDÜRDÜĞÜ İKİNCİ KARISI İLE 7 AY ÖNCE EVLENMİŞ
Katil zanlısı Erdoğan U’nun öldürdükten sonra tanınmaması için cesedini yaktığı,ikinci eşi Emine Uysal (41) ile 7 ay önce evlendiği, aralarında şiddetli geçimsizlik yaşanması nedeniyle sık sık kavga ettikleri ve bu yüzden de karakolluk oldukları öğrenildi.
Diğer taraftan savcılık olayın aydınlatılabilmesi için Emine Uysal’ın cesedini Karaman Devlet Hastanesi morgunda tutuyordu.
Editör: TE Bilişim