ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
 Küçükbay Grubu’nun medyadaki kuruluşu Kanal 35 böylece İzmir başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi ve Türkiye’nin sesini dünyaya duyurmaya devam ediyor. 
 İstanbul Ortaköy’de Orkide Yalısı’ndan yayınlanan Boğaz’dan Körfez’e programı ile gündem yaratan Kanal 35, geçtiğimiz yıl, dünyaca ünlü araştırma şirketi Nielsen Media Research’ın hazırladığı “En çok reklam yatırımı alan yerel kanallar” araştırmasında ikinci sırada yer aldı. Marketing Türkiye reklam sürelerini içeren araştırmasında ise Ege Bölgesi’nden listeye giren tek kanal oldu. Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, medya alanındaki kuruluşları Kanal 35’in kısa sürede büyük başarı elde ettiğini, ileriki günlerde yeni atılımlarla ülkemizin sesini dünyada daha güçlü bir şekilde yükselteceklerini bildirdi. Ahmet Küçükbay, “Kanal 35 program ve yayın kalitesi açısından ulusal kanallarla aynı seviyede bulunuyor. Dış yapımcılar ile birlikte 100 civarında çalışanımız var. İstanbul ve İzmir’de dört stüdyomuz mevcut. Medya sektörürün merkezi İstanbul. Bu nedenle burada da yayın yapma gereği gördük. Kısa sürede başarılı olabilmemizin başlıca sebebi alt yapımızın kuvettli olmasıdır” dedi.

 Kanal 35 Genel Müdürü Nurettin Memur ise “Yayın planına hep sadık kaldık. Hangi programın hangi ay, hangi gün olacağını ayarladık ve ulusal kanalların yaptığı gibi o programa bağlı kaldık. Planlamamızı ona göre yaptık. En önemlisi uzun soluklu projeler yaptık. Uzun süreli projelerle devam ediyoruz.Vatandaşların geri dönüşü bizleri sevindiriyor. Yerel ya da bölgeselde uzun soluklu program yapmak zordur. Kanal 35'de 5 yıldır devam eden programlarımız var. Toplumsal sorumlulukla yürüttüğümüz yayınlar vatandaşında sorunlarına parmak bastı. İnsanların sorunlarını çözümlemede yardımcı olduk. İzmir'de, İstanbul'dan da yayın yapan tek kanal olma özelliğini taşıyoruz.” dedi.
 Yayıncılık alanında yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Kanal 35, RTÜK tarafından açılan Bölgesel Sayısal Karasal Yayın İhalesi’nde biricilikle aldığı lisans sayesinde dünyanın hangi noktasında olursa olsun izleyicisine dijital yayınla daha kaliteli bir şekilde ulaşıyor.
Editör: TE Bilişim