ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Karşıyaka ilçesinde 26 yaşındaki Turgay Bahadır, kimliği belirsiz bir arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, Bahadır’ı öldüren şahıs kayıplara karışmıştı.
Olay Karşıyaka’nın Bostanlı semtinde Şehitler Bulvarı 53 numarada bulunan Yeşilman Apartmanı'nın 5. Dairesinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Cinayeti işlediği iddia edilen şahıs, arkadaşı Turgay Bahadır’ı bıçakladıktan sonra durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi ve kayıplara karıştı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri 26 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen polis, salonda çıplak halde yatan Bahadır’ın cesediyle karşılaştı. Evde ayrıca içki şişeleri de bulundu. İçki şişeleri parmak izi tespiti yapılmak üzere Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından incelemeye alındı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cinayetin işlendiği evin Almanya’da yaşayan İbrahim-Nedime Dizdar çiftine ait olduğu, Dizdar çiftinin yılda iki kez Türkiye’ye uğradığı ve en son 9 Kasım günü evi kapatıp Almanya’ya döndükleri bilgisini alan polis, evin kapısında herhangi bir zorlama olmadığını belirledi.

KANLI ELBİSELERİ İLE MAĞAZAYA ELBİSE ALMAYA GİRMİŞ
Ayrıca olay günü bir giyim mağazasının güvenlik kameralarında yapılan inceleme sonucu ve mağaza sahibinin ifadelerinde, elbise almak için üzeri kanlı bir şahsın mağazaya geldiği ve kredi kartı ile alışveriş yaptığı bilgisine ulaşan polis ekipleri, kredi kartı bilgilerinden şahsın O.Ş. (26) olduğunu tespit etti.

MERSİN, KIBRIS VE İZMİR ÜÇGENİNDE YAKALANDI
Daha sonra genişletilen teknik ve fiziki takip sonucu, O.Ş.’nin Mersin’e oradan Kıbrıs’a geçtiği ve bugün saat 15.20 İzmir uçağına bilet aldığı belirlendi. Bunun üzerine Adnan Menderes Havalimanı’nda güvenlik önlemlerini alarak bekleyen ekipler, uçağın inmesinin ardından O.Ş.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.
Bu uzun ve başarılı operasyonun ardından emniyete getirilen O.Ş.’nin, sorgusunun ardından Adliye’ye sevk edileceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim