Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 Kar yağışı bu sabah erken saatlerde başladı. İzmir'de halen devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bornova Atatürk mahallesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaza boyadı. Meteoroloji yetkileri soğuk hava ve kar yağışının devam edeceğini belirtiyor.



Yüksek kesimlerde kar yağışı devam ederken merkezlerde sulu kar ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tipi yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Çatılardan kiremit ve sac düşmesi, yol kenarlarındaki ağaçların fırtınadan dolayı ayrılması ve düşmesi sonucu zaman zaman olumsuzluk oluştu. Halen tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Bu resimler bugün Atatürk mahallesinde İzmir haber ajansı tarafından çekildi. 



İzmir Ankara yoluda şiddetli tipi ve kar yağışı sonucu trafiğe kapandı. Geçiş İzmir İstanbul yolu manisa üzerinden sağlanıyor.

Özellikle soba yakanlar tipiye dikkat. Tipi dolayısı ile soba zehirlenmeleri olabileceğinden sobalarınıza kömür koyarak uyumayın...

Editör: TE Bilişim