Yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği programı İzmir’deki Karadenizli iş adamları siyasileri bir araya getirdi.

Karşiyaka Karadenizliler Derneği binasında gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan KARDER başkanı Yaşar Yılmaz; Aramızda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cevat Durak bey, AK Parti Çiğli İlçe Bşkanı sayın Adnan   Yılmaz  ve  İzmir deki Karadenizliler derneklerinin değerli başkanlarını  ve değerli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum. Mübarek ramazan ayı dolayısı ile hepinizin ramazan ayını kutlar davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.  Geleneksel hale gelen iftar programlarımıza bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde Karadenizliler olarak bir çatı altında toplanmak bizleri onurlandırmıştır.  Karşıyaka Karadenizliler Derneği olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sosyal etkinliklerimize sizlerin desteğiyle devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki bu dernek siz duyarlı hemşehrilerimiz sayesinde kalkınmakta ve hemşehrilerimize her alanda destek olmaktadır’ dedi.







 

Gecede kısa bir konuşma yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak; Derneğinizin bütün faaliyetleri çok anlamlı ve yerinde faaliyetler. Bu vesile ile bizlerde kendilerini bütün sosyal etkinliklerinde memnuniyetle desteklemekteyiz. Bu gece aranızda olmaktan keyif ve onur duyuyorum. Hepinizin ramazanını kutluyor hoş geldiniz diyorum’ dedi.



 

13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı

Yemeğe Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Karabağlar Belediyesi  Meclis Üyesi Hızır Seymenoğlu, Rizeliler Derneği Başkanı Yusuf Yıldırım, EKAV Başkanı Mehmet Topaloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Koç, KARDER Başkanı Yaşar Yılmaz, İzmir Haber Ajansı Sahibi Ersin Usta ve çok sayıda iş adamı katıldı.










Editör: TE Bilişim