Gölcük’te 3. Balık Tutma Yarışması Yapıldı Gölcük’te 3. Balık Tutma Yarışması Yapıldı
 Kardelen Fidancılık olarak fuara uzaktan ve yakından gelen herkese kahvaltı hizmeti vermenin bizim için bir alışkanlık olduğunu ve geleneksel hale geldiğini söyleyen Selahattin Altun; '' Artık insanlar fuarla ilgili iki şeyi çok net biliyor. 1. si Ödemişte her yıl fuar düzenlendiğini, 2. Kardelen Fidancılık'ta herkese güler yüz ve kahvaltı ikramı olduğunu. Evet, Kardelen ailesi olarak hem fuara hem kahvaltı hizmetine özenle hazırlanıyoruz. Ödemiş'in misafir perverliğini herkese duyurmak için tam 8 yıldır bu hizmeti veriyoruz. 



Gelen misafirlerimizin bizim müşterimiz olması önemli değil. Ödemişe gelen ve fuarı ziyaret eden herkese kahvaltı ikramımız vardır. Süs bitkileri fuarı Ödemiş için bir fırsattır. Bu yıl katılımcı sayısı 75'den 120'ye çıkmıştır. Bu çok  büyük bir başarıdır. Ödemiş Türkiye'nin süs bitkileri ihtiyacı açısından lokomotif görevi görmektedir. Bunun gelişmesi ve ülke dışına yayılması için üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmeye hazırız.




















Kahvaltı programını ziyaret ederek özelliklede tadarak bu meşhur kahvaltı hakkında daha yakın bilgi sahibi olduk. Yerde ateşlerde yanan saçlar üzerine özenle açılan yufkalardan yapılan gözlemeler, Ödemiş köylerinden getirilerek kazanlarda kaynatılan sütler, verimli topraklarda yetiştirilen doğal domates, salatalık, zeytin ve özenle üretilen tereyağı, peynirler ve dahası. 












Evet Kardelen fidancılık ailesi çok emek veriyor fuar zamanı. Bir yandan fuara hazırlanırken diğer yandan Ünü Türkiye'nin her tarafına ulaşan kahvaltısı ile çok yoğun ve yorucu bir hafta geçiriyorlar. Onlar Ödemişi, İzmir'i Türkiye'yi ve bu yörenin insanlarının misafir perverliğini herkese bir kez daha gösterdiler. 

İzmir haber ajansı ailesi olarak Bizlere kahvaltı ikramında bulunan güzel duygularını paylaşan başta Nuran Altun ve Selahattin Altun olmak üzere Hüseyin Altun ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.


















TEŞEKKÜRLER KARDELEN FİDANCILIK AİLESİ...

haber: ersin usta
Editör: TE Bilişim