Karşıyaka’da seçim ve bayrama çifte kutlama Karşıyaka’da seçim ve bayrama çifte kutlama
Karşıyaka'da A.S'ye ait evin penceresini zorlayarak içeriye girmeye çalışan Serdar E. (20) ve Z.H. (17) suçüstü yakalandı. Gözaltına alının zanlıların ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, onlara yardım ve yataklık eden Murat U. ile Mehmet Ali K.'yı da kısa sürede yakaladı. Zanlıların Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki sorgulanmalarında Serdar E, Mehmet Ali K. ve Z.H'nin Aliağa ve Çiğli'de iki villa ve iki evden televizyon, 2 dizüstü bilgisayar, kol saati, bilgisayar ve
cep telefonu çaldıkları belirlendi. Çalınan eşyaların götürüldüğü Murat U.'nun Manisa'nın Dilşikar Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada ise Manisa ve Menemen'de 3 farklı adresten çalınan televizyon, dizüstü bilgisayar, gümüş ve imitasyon takılar, cep telefonu ve flash bellek bulundu.
Ele geçirilen çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edilirken, uyuşturucudan sabıka kaydı olan Serdar E. ile diğer 3 zanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Serdar E. ve Mehmet Ali K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Editör: TE Bilişim