Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
İzmir'de İnşaat sektörünün lokomotif firması Katal İnşaat; Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi yanında yapımını tamamladığı Stüdyo 35 Projesini sahiplerine teslim etti. Konuklarını mangal partisi ile ağırlayan Katal İnşaat bir güzel projeyi daha başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşadı. Tamamı 1+1 residence dairelerden oluşan, mimarı yapısı ve konforu ile ön plana çıkan Stüdyo 35, İzmir Çiğli'de bulunmaktadır. 
 Spor salonu, yüzme havuzu, lobi, bahçe, teras konseptinden oluşmaktadır. özellikle Katip Çelebi üniversitesi öğrencileri, Organize Bölgesindeki firmalar, Askeri personellerin çok rağbet etmesi nedeni ile kısa sürede tükenmiştir.  Mimari ve görsel açıdan çok özel bir proje olan stüdyo 35'in yeni sahipleriyle sohbet etme firsatı bulduk. Sorularımızı yönelttiğimiz bir daire sakini; Katal inşaatı Facebook sayfasından bulduk, Projeyi çok beğendik. Geldik gördük. Çok güzel ilgilendiler sağolsunlar ve bizde daire aldık. Katal İnşaat ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık.

Ankaradan gelerek bu projenin bir parçası olan bir aile ise; Ankarada yaşıyoruz ve projeden internet vasıtası ile haberdar olduk. Katal inşaatı araştırdık. Çok güvenilir bir firma olduğunu gördük ve daire almaya karar verdik. dedi. 



Katal İnşaat satış müdürü Tahsin Şahin; Projemize çok talep geldi. Çok kısa sürede satışını tamamladık ve bugün sahiplerine tapularını teslim ettik. Yakında 400 m ileride yeni bir projeye başlıyoruz. Yine 1 + 1 residence konseptinde olacak. Henüz lansman yapmadık. Ancak çok yoğun talep var. Biz Katal Ailesi olarak bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Çok şükür projemiz lansmana çıkmadan talep patlaması yaşıyoruz. Bu da Katal inşaatın ne kadar doğru işler yaptığının göstergesidir. dedi.

Tahsin beyle keyifli sohbetimizin ardından misafirlerle bieraber Sucuk ekmek ikramımızı yedik ve hatıra fotoğrafı çektirdik. 

Biz İzmir'in en eski ve en çok okunan haber sitelerindeniz ve Katal İnşaatı yakından takip ediyoruz. İzmir ve çevresine böyle projeler kazandırdığı için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.



Editör: TE Bilişim