Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Kayserispor Tesisleri'nde antrenman çalışmalarını sürdüren Kayserispor Çarşamba günü deplasmanda Gençlerbirliği takımıyla karşılaşacak. Antrenman öncesi açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Riveros'un mukavelesini uzattık. Takımımızda kiralık oynuyordu. Gerçekten gösterdiği performans herkesi mutlu etti. Hayırlısı olsun. Gönderilecek futbolcuların isimlerinin açıklanması biraz acı oluyor. Benim içinde kolay değil. Futbolcuları çağırıp konuştum. Herkese 'inşallah ben hata Yapıyorum' dedim. Giden oyuncular inşallah çok daha başarılı olacaktır. Birkaç oyuncuyu kiralık vereceğiz. Çünkü genç oyuncuların oynaması gerekiyor" diye konuştu.

Ömer Şişmanoğlu'nun trafik kazası geçirmesine de değinen Şota, "Geçmiş olsun demek istiyorum. Allahtan bizi bırakmadı. Ciddi bir kaza geçirdi. Nedense bu sene Ömer için biraz kazalı geçti. İnşallah bu sezon bittikten sonra kötü haberler geride kalsın. İnsanız her şeyimizi kaybedebiliriz. Ömer Şişmanoğlu'na da dikkatli olmasını söyledim" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının PFDK'ya sevk edilen 16 takım arasında Kayserispor'un da yer aldığını söylemesi üzerine Şota, "Bizim orada olduğumuz şaka. Herkes biliyor bizi. 1 sene geçti, Kayserispor o olaylara hiç yaklaşmadı, yaklaşmaz bile" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Kupası maçları bittikten sonra basın açıklaması yapacağını belirten Şota, "12 Mayıs'ta ki son maçtan sonra geçtiğimiz seneyi değerlendirecek bir basın açıklaması yapacağım. Orada her şeyi konuşacağım. Bu play-off maçlarıyla ilgili olarak oyuncu bu maçlarda oynamadığı zaman olmuyor. Bu oyuncunun arkasında bir seyirci ve camiası var. Son maçtan sonra gerçekten Şota Arveladze olarak utandım. Bunu futbolculara da söyledim. Bizi anlamayanı bizde anlamayacağız. Onu da söyledim. Çünkü böyle bir İsteksiz oyun olmaz. Sezon bitti sayılır onu bende anlıyorum ama bu maçlar varsa var demektir" açıklamasında bulundu. Trafik kazası geçiren Ömer Şişmanoğlu antrenmanı düz koşu yaparak sürdürdü.

Editör: TE Bilişim