Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon
Görüntülerde yeşil ışık yanınca karşı yola geçen yayalar, gözlerinin önünde meydana gelen kazayı umursamadan yollarına devam ederken, kaza anı ve sonrası yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Dolapdere’de saat 16.00 sıralarında meydana gelen kaza çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, araçlara yanan kırmızı ışıkla beraber tüm araçlar durdu ve yayalar karşı yola geçmeye başladı. Fakat bu sırada ışığın yandığını son anda fark eden sürücü fren yerine gaza basınca kaza kaçınılmaz oldu. Şaşkın sürücü hızla ışıkta duran diğer araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kırmızı ışıkta bekleyen araç hareket etti.

Fakat yolun karşısına geçen yayaların gözlerinin önünde yaşanan kazaya aldırış etmeden yürümeleri ilginç görüntüler oluşturdu. Bu sırada vuran araçtan dumanlar yükselmeye başlayınca araç içerisindeki vatandaşlar kendini dışarıya attı. Tüm bu yaşananları yayalar bir film gibi izlerken, kaza anı ve yaşananlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim