Cinnet geçiren baba katliam yaptı: 4 ölü Cinnet geçiren baba katliam yaptı: 4 ölü
 Çankaya Belediyesi, bu yaz 40 park hedefi koyduğu parklarına bir yenisini daha ekliyor. 
Park yapımının yanı sıra ülkeye çeşitli alanlarda hizmet vermiş isimleri de parklarında yaşatmaya önem veren Çankaya Belediyesi, Balgat Gökkuşağı Mahallesinde Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal Parkı inşaatına başlayacak. Daha önce bilim, kültür, sanat ve olaylara atfen verilen Sabahattin Ali, İlhan Selçuk, Teoman Öztürk, Türkan Saylan, Lozan, Zafer, Anayasa, Yunus Emre, Bahriye Üçok, Nazım Hikmet, Hasan Ali Yücel, Aşık Veysel, Ahmed Arif, Cemal Süreya, İlhan Erdost, Simon Bolivar gibi park isimleri arasına Kemal Sunal ismi de dahil oluyor.
Gökkuşağı Mahallesi’nde artan yeşil alan ihtiyacını karşılamaya yönelik girişimlerde bulunan Çankaya Belediyesi, bölgede 2 parkın daha yapımına başlayacak. Önümüzdeki günlerde Bağcılar Mahallesi ve Osman Temiz Mahallesi’nde de yeni park yapımına başlayacak olan Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, inşaatları tamamlanmak üzere olan Keklik Pınarı, Ata, Şehit Cengiz Karaca, Mustafa Kemal, Aşağı Dikmen Mahallelerindeki parkları da kısa süre içerisinde Çankayalıların hizmetine sunacak.
Gökkuşağı Mahallesi, Cevizlidere Caddesi 1221 ve 1222 sokaklar arasına 27913 adada planlanan Kemal Sunal Parkı, 5146 metrekarelik alan üzerine kauçuk döşemeli çocuk oyun alanı ve kondisyon alanı, sentetik çimden yürüyüş yolu ve yeşil alan olarak inşa edilecek. Kemal Sunal Parkı sonbaharda Gökkuşağı ve Cevizlidere Mahallesi sakinlerinin dinlence yeri olarak hizmete açılmış olacak.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim