13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Başkan Selvitopu’nu makamında ziyaret eden İzmir Şubesi Yönetimi kentsel dönüşüme ilişkin görüş ve önerilerini Başkan’la paylaştı.

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Karabağlar Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar Belediyesi ile yeni dönemde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.

Ziyarette, Karabağlar ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenmiş riskli alanlarla ilgili son gelişmeler değerlendirildi. Ayrıca, vatandaşların beklentilerine yönelik belirsizliklerin giderilmesi ve Karabağlar'da yapılması düşünülen plan revizyonu çalışmaları da genel ilkeleriyle ele alındı.

Karabağlar Belediyesi ile bu dönemde de ortak paydada buluşmayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda katkı koymaya hazır olduklarını belirten Özlem Şenyol, Başkan Selvitopu’nun kentsel dönüşüm konusundaki bilgi, birikim ve tecrübesinin Karabağlar için bir şans olduğunu vurguladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selvitopu ayrıca ortak akılla kenti yönetmekten yana olduklarını hatırlatarak, “Açık, şeffaf, katılımcı anlayışla Karabağlar’ı yönetme taraftarıyız.

Bu doğrultuda ortaya konulacak her türlü görüş ve öneri bizim için önemlidir. Karabağlar halkına fayda sağlayacak her türlü dayanışma bizi memnun eder” dedi.

Editör: TE Bilişim