Otobüs Kazası: 5 ölü  Otobüs Kazası: 5 ölü
Antalya’nın kapalı olimpik yüzme havuzu ihtiyacını karşılayacak olan ve yaklaşık 20 milyon TL bütçeli “Kepezpark Varsak” projesinin inşa süreci başlıyor. Projenin yapılacağı Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki 46 dönümlük arazi üzerindeki, resmi kurumların “çürük raporu” verdiği, stadın yıkımı tamamlandı.
Başkan Hakan Tütüncü, dev bir eğlence ve spor yatırımı olan Kepezpark Varsak projesinin yapım ihalesinin de sonuçlandığını söyledi. Ağustos ayı içerisinde düzenlenecek törenle projenin temelini atacaklarını belirten Tütüncü, “Kepezpark Varsak yatırımının inşa edileceği alanda herhangi bir mülkiyet probleminin olmadığını söyledi.

PROJEDE NELER VAR?

Kapalı olimpik yüzme havuzu (10 kulvar 25x50), açık yüzme havuzu, 25x45 metre boyutlarında, 704 kişilik açık tribünü olan 2 adet futbol sahası ile Türkiye Basketbol Federasyonu standartlarında 3 adet basketbol sahası, gençlik merkezi ve sosyal tesis, 4 adet cep sinema salonu, otopark ve bisiklet parkı, bin 500 metre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet parkuru, yapay bir göl, ortam canlandırmalarıyla masal parkı, model araç pisti, kaykay pisti, dinlenme alanları ve otopark bulunuyor.


Editör: TE Bilişim