Suriye den getirilen 10 yaralıdan biri öldü Suriye den getirilen 10 yaralıdan biri öldü
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı ile merkez ilçeye bağlı Duruca köyünde bir otomobilde yapılan aramada Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan getirilen 526 şişe kaçak içki, Doğançay köyünde de Y.K. yönetimindeki otomobilde 255 şişe kaçak içki ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı ve Afrin Piyade Hudut Karakolu ekiplerince yapılan ortak çalışma sonucu merkez ilçeye bağlı Duruca köyü Pasavan Deresi bölgesinde ise, yurda kaçak küçükbaş hayvan sokmaya çalışan A.Ö isimli şahıs ile birlikte 62 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi.
Jandarma ekiplerinin merkez ilçeye bağlı İnanlı köyünde H.K. isimli şahsın evinde yaptığı aramada da, H.K., B.A., Ö.F.K., B.K., A.Ş., B.Y. ve M.Y. isimli şahısların yasadışı yollardan getirdikleri tespit edilen 14 adet kaçak oto yedek parçası ve 1 adet at arabası ile birlikte ele geçirildi. Merkez ilçeye bağlı Duruca köyünde Afrin Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde sınır devriyeleri Suriye'den yasadışı yollardan getirilmiş 98 şişe kaçak içki ele geçirirken, Akçabağlar köyü Öncüpınar 4. Hudut Bölük
Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ise 340 adet kaçak kozmetik malzemesi ve 830 adet bayan şalı ile birlikte Suriye uyruklu M.M.E. yakalandı. 6 olayda ele geçirilen kaçak eşyalar Öncüpınar Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edilirken, küçükbaş hayvanlar ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Editör: TE Bilişim