Virajı alamayan kadın sürücü deniz kenarına uçtu Virajı alamayan kadın sürücü deniz kenarına uçtu
 Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, işten gelen eşi ile tartışırken cinnet getiren kadın, mutfaktan aldığı bıçağı kocasının göğsüne defalarca saplayarak ölümüne sebep oldu. 
Korkunç olay, Çayırova Emek Mahallesinde bir evde meydana geldi. Evinin bulunduğu mahallede bir markette çalışan Sefa Ç. (31), işlerini bitirip eve geldi. Sefa Ç. ile eşi Elas Ç. (28) henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getiren Elmas Ç., mutfaktan aldığı ekmek bıçağını defalarca kocasının göğsüne sapladı. Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle Sefa Ç. olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay sonrası üst katta oturan kız kardeşini arayan Elmas Ç., kocasını öldürdüğünü söyledi. Elmas Ç.'nin kız kardeşi durumu polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen ekipler Elmas Ç.'yi bıçakla öldürdüğü kocasının yanında şoka girmiş halde buldu. Olay yerine gelen Sefa Ç.’nin yakınları sinir krizi geçirdi. Evden ağıtlar eşliğinde çıkarılan Sefa Ç.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıpa gönderildi.
Cinnet getiren kadın gözaltına alındı. Ailenin yakınları ise çiftin arasında hiç bir problem olmadığını hatta çok iyi anlaştıklarını belirtti. Cinnet getiren kadının psikolojisinin bozuk olduğu ve yeşil reçeteli ilaçlar kullandığı iddia edildi.





Editör: TE Bilişim