Böyle Vahşet Görülmedi Böyle Vahşet Görülmedi
Edinilen bilgiye göre, Dilovası Marşal girişi mevkiinde bulunan Akmetal Fabrikası yanında bulunan ve ismi belli olmayan yağ dönüşüm tesisinde henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibe sevk edilirken, yangında patlamalar meydana geldi. Yangın nedeniyle gökyüzü siyaha bürünürken, 1 işçi de yaralandı. Yaranan işçi Gebze Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
İşçiler “Birden patlamalar meydana geldi ne olduğunu anlamadık” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile çevre ilçelerden bölgeye sevk edilen ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

YANGIN NEDENİYLE D-100 KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yağ dönüşüm tesisinde çıkan yangın henüz söndürülemedi. D-100 karayolu Ankara ve İstanbul istikametine trafiğe kapatılırken, bölgedeki fabrikalar da tedbir amaçlı boşaltıldı.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Kocaeli Dilovası’nda yağ dönüşüm tesisinde meydana gelen yangın nedeniyle D-100 karayolu Ankara ve İstanbul istikametine trafiğe kapatılırken, bölgedeki fabrikalar da tedbir amacıyla boşaltıldı. Yağ tankları halen yanmaya devam ederken, bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale ediyor. Yağ tanklarının içindeki yağların tamamen yanması beklenirken, itfaiye ekipleri alevlerin fabrika dışında bulunan yakıt tanklarına sıçramaması için çalışma yapıyor.

Editör: TE Bilişim