Pompalı Dehşeti Pompalı Dehşeti
 Olay, Darıca Kazım Karabekir Mahallesinde bir evde meydana geldi. Aynı evi paylaştığı arkadaşı Dilek Baltacı’nın işe gitmek için evden ayrılmasının ardından Baltacı’nın oğlu Soner Umut Baltacı’yı dövdü. Yaramazlık yaptığı için minik Soner’i dövmeye başlayan Hanife Y, hırsını alamayınca üzerine çıkarak çocuğun bedenini ezdi. Hanife Y'a, 15 yaşındaki yeğeni M.C.'nin de yardım ettiği ve minik çocuğa defalarca tekme attığı öğrenildi.

MİNİK BEBEĞİN ÜZERİNE ÇIKTI
Yeğen M.C.'nin polisteki ifadesinde, yengesi Hanife Y'nın Soner'i yaramazlık yaptığı için dövdüğünü, daha sonra ayaklarıyla üzerine çıktığını ve bu sırada çocuğun kustuğunu söylediği öğrenildi. Kendisinin de bebeğe defalarca tekme attığını itiraf eden yeğen M.C., daha sonra sesi kesilen Soner'i yatağına yatırarak uyuduklarını ifade ettiği öğrenildi.

MERDİVENDEN DÜŞTÜ DEDİLER
Soner’in öldüğünü sabah uyandıklarında anlayan Hanife Yardımcı ve yeğen M.C., anne Dilek Baltacı'yı telefonla arayarak çocuğunun merdivenden düşerek öldüğünü bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerce Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan çocuğun cansız bedenindeki darp izlerinden şüphelenen polis, Hanife Y, yeğeni M.C. ve anne Dilek Baltacı'nın ifadelerini aldıktan sonra adliyeye sevk etti. 

Editör: TE Bilişim