Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atilla’nın evsahipliğinde Çamdibi’nde düzenlenen Balkan Konseri’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, binlerce kişi tarafından büyük sevgi gösterileri ve havai fişeklerle karşılandı. Coşkulu bir topluluğa seslenen Kocaoğlu, “Çamdibi tarihi bir gün yaşıyor. Bütün hemşehrilerimiz ayağa kalkmış. 30 Mart’ta hem CHP adaylarını belediye başkanı yapmak için yola çıkmış, hem de AKP iktidarına bir ders vermek, ülkeyi düştüğü bu karanlıktan çıkarmak için karar vermiş” diye konuştu.

Gezi Direnişi’nden itibaren iktidara duyulan güvenin ortadan kalktığını vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “Bir AVM inadı uğruna 8 çocuğumuzu kaybettik. Bu anlayış insanı parayla bir tutuyor. İnsan en yüce varlıktır. Ülkeyi yönetenler bunu bilmek zorunda. Siyaset ülke için yapılır, para kazanmak için yapılmaz. Emeksiz servet hiçbir işe yaramaz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart’ta eskilerin deyimiyle İzmir’e “şehremini” yani şehrin güvendiği insanın seçileceğini belirterek, “Bu seçimde kentinize şehremini seçiyorsunuz, ona göre dikkat edin. Namuslu insanları seçip, kentin ve ülkenin idaresini teslim etmek zorundayız” diye konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu, daha sonra CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yürüyüşe katıldı. Konak Pier önünden, Gündoğdu Meydanı’na dek süren meşaleli yürüyüşte Başkan Kocaoğlu’nun yanı sıra İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven ve Rıza Türmen ve CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş’ın yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu yer aldı. Yürüyüş sırasında Kordon’daki restoranlarda oturan İzmirliler, Başkan Kocaoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundular. Yürüyüş Gündoğdu Meydanı’nda son buldu. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Kocaoğlu, tüm duyarlı seçmenleri 30 Mart’ta Konak’ta Sema Pekdaş’a destek vermeye çağırdı.
Editör: TE Bilişim