Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Başkan Kocaoğlu, “Parti ayrımı gözetmeksizin hep birlikte çalışacağız, üreteceğiz; Aliağalı hemşehrilerimize layık olacağız” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçimlerden sonra ilk tebrik ziyaretini Aliağa Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Aliağa’nın MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İlçe başkanlarımıza gerçekleştireceğimiz ziyaretlerimize alfabetik sıradan başladık.

Serkan kardeşimizi tebrik ediyorum, kendisine başarılar diliyorum. Allah ömür verirse, 5 yıl birlikte çalışacağız. Belediye başkanlığı tek dereceli seçilen bir sistemdir ve herkesin belediye başkanı olma anlayışıyla Serkan kardeşimiz Aliağa’da, biz de 30 ilçemizde hizmet edeceğiz.

Aliağa’nın hem günlük ihtiyaçlarını gidereceğiz hem de yerelde kalkınma modeliyle yeni bağlanan ilçelerimiz de dahil olmak üzere kentin dönüşümünü sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Parti ayrımı gözetmeksizin birlikte çalışacağız, üreteceğiz ve Aliağalı hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi onurlandırdı. Aslında ilk ziyareti bizim yapmamız gerekirdi, bizi mahçup etti.

İnşallah önümüzdeki süreçte Aliağa’nın sorunlarını hep birlikte çözmek için çalışacağız.

Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu devamlılığı Aliağamızda da sürdüreceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim