Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
ARALARINDAKİ ezeli rekabeti rafa kaldırıp, mavi-beyazlı takım için tek yürek olacak KSK, Göztepe, Buca, Altay, Altınordu ve İzmirsporlu taraftar grupları, Alsancak Stadı’nda yarın akşam saat 19.00’da başlayacak maçta kendi takımlarının atkısı yerine Konak Belediyespor atkısı takacak. Tarihi karşılaşmaya giriş ücretsiz olacak.
Kraliçeler hazır kıta

KONAK Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur zorlu şampiyonlar ligi mücadelesine her açıdan hazır olduklarını ve Türkiye’yi layıkıyla temsil edeceklerini söyledi.

TAVUR, “Rakibimizi iyi etüd ettik. İzmirlilerin desteğiyle Polonya’da önümüzdeki hafta oynanacak rövanş için avantajlı bir skor alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Raciborz çetin ceviz

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde adını son 32’ye yazdırarak ilki başaran Konak’ın, İzmir’de ağırlayacağı Polonya temsilcisi RTP Unia Rociborz, tam bir kupa canavarı. Ülkesinde son 5 sezonu şampiyon bitirip 3 de Polonya Kupası kazanan Raciborz, üst üste 5. kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde ise varlık gösteremedi.

MAÇLARINI 10 bin seyirci kapasiteli Osir Stadı’nda oynayan Raciborz’un bu sezon kendi ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde yaptığı 9 karşılaşmada bileği hiç bükülmedi. 7 galibiyet, 2 beraberlik alan Raciborz, 37 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü. Polonya ekibinde Hanna Konsek ve Glori Chinasa’nın sakatlıkları bulunuyor.

Editör: TE Bilişim