Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
Duygusal anların yaşandığı törende araçları Hollanda'dan özel olarak getirdiklerini vurgulayan Tartan, “Sizin için hayatı bir nebze daha kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Engelsiz yaşama daha mutlulukla koşmak için öncelikle yüreklerdeki engeli kaldırmak lazım” dedi. Konak Belediyesi Başkanı Tartan, İzmirli yardımseverlere de çağrıda bulundu şöyle konuştu:“İmkan sahibi hayırseverler engellilere yardım etsin. Her yardım toplumsal yaşamın daha sağlıklı olabilmesi için atılmış bir adım olacaktır. Ortak duyarlılığı sergilememiz lazım. Biz her zaman size layık olanı sunmaya çalışıyoruz. Yardım edeceklere de seve seve aracılık yaparız.”
Akülü arabasına kavuşan 61 yaşındaki Münin İlkhedef ise daha yoğun duygular içindeydi. 1996 yılında evde geçirdiği bir kaza sonucu omurilik felci olan İlkhedef, 1997 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Dr. Hakan Tartan'dan yardım istemişti. Sesine kulak veren Başkan Tartan o dönemde Münin İlkhedef'i Ankara'ya getirterek 9 ay hastanede yatmasını ve tedavi olmasını sağlamıştı. O günden beri Başkan Tartan'a minnettar olduğunu ifade eden İlkhedef, “Çok duyguluyum. Burada yapılamayacak bir tedaviyi Ankara'da yaptırmak için aracı oldu. Bu iyiliğini asla ödeyemem. Şimdi de akülü araba hediye ederek beni bir kat daha mutlu etti. Başkan Tartan'a minnettarım. Ne söylesem az” dedi.


Editör: TE Bilişim