Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
Yepyeni görünümüyle çağdaş bir hizmete başlayan durağın açılışını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, Durak Başkanı Ali Özerin ve şoförler birlikte gerçekleştirdi.
Belediyeciliğin yerel yönetim hizmetinden öte, ‘kentte birlikte ve mutlu yaşama’ anlayışı olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, durak çalışanlarına ‘hayırlı olsun’ diyerek, şunları söyledi: “Biz ‘önce insan’ dediğimiz için, kent insanına yakışır çalışmaları küçük sihirli dokunuşlarla yürütüyoruz. Yetki ve sorumluluklar dahilinde kent insanına yakışır bir hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bunlar aslında küçük sihirli dokunuşlar dediğimiz, insanı mutlu eden ve yaşamı kolaylaştıran şeyler. Anlayışımız sadece yerel yönetim değil, aynı zamanda kentte birlikte ve mutlu yaşamak. Şoför arkadaşlarımız ise her zaman için kentin nabzını tutan, kent insanının sıkıntısını bilen kişiler. Onların yüzü ne kadar gülerse, İzmir’de yaşayanların da, kentimize gelen konuklarımızın da yüzü o kadar güler.”
Başkan Tartan’ın kapısını her çaldıklarında kendilerini gülen yüzlerin karşıladığını ve her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, “Başkanımız Hakan Tartan bize söz vermişti ve en kısa zamanda sözünü tuttu. Hakan Tartan yerel yönetimin en güzel örneğini gösteriyor. Her konuda yanımızda olduğu ve bu güzelliği bize armağan ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.
Talatpaşa Durağında yapılan düzenlemelerde şoförler ve yolcular için her şey düşünüldü. Şoför odası ve tuvalet eklenen durakta katlanabilir banklar da modern bir görüntü oluşturdu. Durağın üstü kapatılarak yolcu ve şoförlerin kötü hava şartlarından olumsuz etkilenmesi engellendi. Peronlar düzenlendi ve durak çağdaş hizmete hazır hale getirildi.

Editör: TE Bilişim