Konaklı Kadınlar Denizle Buluşuyor.. Konaklı Kadınlar Denizle Buluşuyor..
 Aylarca tek başına kapak toplayan Boğaziçi Barbaros Cami Başkan Yardımcısı Hayrettin Güner (83) kampanyaya destek olma fikrini Cami yönetim kurulunda dile getirdi. Cami Başkanı Hüseyin Şen ve yönetim kurulu üyelerinden olumlu yanıt gelmesiyle her gittikleri yerde kapak toplamaya başlayan cemaat, dört ayda 150 kilogram kapak biriktirdi.
Emir Sultan Mahalle Muhtarı Muzaffer Dinsever’in de mahalle sakinleriyle birlikte katıldığı mavi kapak seferberliğinde biriken 7 çuval kapak, Konak Belediyesi ekiplerine teslim edildi. Muhtar Dinsever, paylaşım ve dayanışmanın yaşandığı bir mahalle olduklarını belirterek, “Mavi kapak kampanyasına katılan tüm hayırsever vatandaşlarımızı kutluyorum. Mahallemizde tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan engelli kardeşlerimiz var. Başkanımız Hakan Tartan her zaman bu konuda duyarlı oldu. Mavi kapak kampanyasına sahip çıkarak bu duyarlılığı bir kez daha gösterdi, biz de mahalle olarak destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Mavi Kapak kampanyasının İzmir’e en çok yakışan, sevgi ve paylaşımı tüm Türkiye’ye öğreten bir proje olduğunu hatırlattı. Başkan Tartan, kampanyaya destek veren Boğaziçi Barbaros Cami cemaati ve Emirsultan Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Toplanan her mavi kapak, engelli vatandaşlarımız için yeşeren bir umut damlası demek. Bu umudu canlı tutan herkes paylaşımı, bir arada olmayı, dayanışmayı da İzmir’den Türkiye’ye gösteriyor” dedi. 

Editör: TE Bilişim