Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Küçük adam ne oldu sana?” isimli tiyatro vatandaşlar tarafından yoğun ilgiye sahne oldu. Oyunu izleyebilmek için erken saatlerde Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’ne gelen ve uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, yer bulamayınca oyunu barkovizyondan takip etmek zorunda kaldı.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, insanların sanata ve sanatçıya özlem duyduğu anların var olduğunu belirterek, “ Bu özlemi bu sanat aşkını tiyatro oyunlarını getirerek yerine getiriyoruz. Vatandaşımız talep ettikçe biz de onların istemlerini yanıt vermeye devam edeceğiz” dedi.
Alman Yazar Hans Fallada’nın yazdığı, Yılmaz Onay’ın oyunlaştırdığı ve Barış Erdenk’in yönetmenliğini yaptığı müzikli ve danslı oyun insanlara alternatif bir yaşama biçimi sunuyor. Dünyanın her yeri için geçerli olan insanlık temasını ve mücadelesini bir kabarede şarkılar ve danslar eşliğinde trajikomik bir biçimde sergileniyor. “Küçük adam ne oldu sana?” isimli oyun, küçük insanların ancak kendi gerçeklerine sahip çıkarak ve onları büyüterek değişmezleri değişir kılmasının mümkün olduğunu vurguluyor.


Editör: TE Bilişim