İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
 Günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen çantalar, bugün karton çanta, kraft çanta, bez çanta ve naylon çanta olarak kısınlara ayrılmıştır. Biz www.krafttorba.com olarak karton çanta, kraft çanta ve bez çanta üretimleri yapmaktayız. Kraft çanta bu bölümdeki en düşük maliyetli ürün olduğundan ondan başlayalım istedik.
KRATF ÇANTA

Kraft çanta denilince aklımıza kahverenkli kağıt çantalar gelmesine rağmen son yıllarda firmaların kendi logolarının çantalar üzerinde orjinal renginde görünmesini istemelerinden dolayı beyaz kraft çanta ön plana çıkmıştır. Beyaz kraft çanta üzerine renkli baskı yapan firmamız bu alanda  öncü olmuştur. Kraft çanta üretimi çok eski yıllara dayanmasına rağmen beyaz kraft kağıt üzerine baskı daha sonra ortaya çıkmıştır. Ancak üretim yapan firmalar bobinden baskı sistemi yani flekso mantığında baskı yaptıkları için 2 renk üzeri baskıyı yapamamaktadırlar. Hal böyle olnca kraft çanta maliyeti düşük ve çok tüketilen bir ürün haline gelmesi, bobin makinalarının seri üretimde çok hızlı olması, kraft çanta üreten firmaların adetlere kota koymasına sebep olmuştur.

Yani herhangi bir boy çantadan mininmum üretim kapasitesi onbin, yada elli bin olarak belirlenmiştir. Ancak firmaların hem bir kaç boy ürün istemesi ve bu kadar ürünün depolanma işleminin sıkıntı doğurmasından dolayı orta ve küçük işletmeler ya naylon çantaya yada karton çantaya yönelmişlerdir. Naylon çanta satılan ürün için çok basit kalmakta ve müşteriler tepki vermekte, karton çantada her ürün için işletmeye ciddi maliyetler getirmektedir. Piyasadaki bu sıkıntıyı iyi analiz eden firmamız hem düşük maliyetli, hem müşteri tarafından tepki çekmeyecek, hemde depolama sorunu olmayan ve en önemlisi firma logonuzu yada resminizi rahatlıkla baskılı yapabileceğiniz bir çanta üretimi için kolları sıvamıştır.  Böylece artık bütün esnafımızın ellerinde dolaşan beyza kraft çanta ortaya çıkmıştır.

Beyaz kraft çanta üzerine ofset baskı işlemi yapıldığı için üzerindeki logo ve resimleriniz istediğiniz kalitede üretilebilmektedir. Üstelik ilave bir ücret alınmadan renkli baskı yapılabilmekte, istediğiniz adette üretim yapılabilmektedir. Yine süre bakımından en erken teslim edilen çanta kraft çantadır. Ayrıca piyasada dolaşan 70gr kağıt değil 100gr kağıt kullanılmata olup tamamen el değmeden makinalarda katlama ve yapıştırma işlemi uygulanarak sapları yine makinada takılmaktadır. Kraft çantalarda toplam 5 boy üretim yapılmaktadır. Ancak yüksek adetlerde özel üretim yapılmaktadır. Ebatlarımız; 1) 26cm en x 38cm boy  x8 cm körük 2) 34,7cm en x 40cm boy x 14cm körük 3) 22,5cm en x23,8cm boy 8cm körük, 4) 30cm en x 25cm boy x 19cm körük, 5) 24cm en x 22 cm boy x 13 cm körük olarak beklirlenmiştir. Ebatlarımızın üretimi günlük iş yoğunluğuna göre makinaya kodlanarak yapılmaktadır. 

Kraft çanta bugün bütün Türkiye'nin giyim, tekstil, aksesuar, takı, kozmetik, iletişim, unlu mamülleri, restaurant, pizzacılar, pideciler, kuruyemişçiler,  telefon firmaları gibi bir çok sektörde güvenle kullanılmaktadır. Kraft çanta üretimi hızlı, baskısı istsdiğiniz renklerde, adet istediğiniz adette, ebat istediğiniz ebatta ve en önemlisi çok uygun maliyetlerde üretildiği için en fazla kullanılan çanta haline gelmiştir. Makina üretimi olan çantalarımızın el tutuma yerlerinin montajları içe doğru katlı şieklide yapılmaktadır. Böylece çantalar hem ellerinize hem ürünlerine zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Çantanın 100 gr kraft kağıttan yapılması, hem dayanıklılığını artırmış hende görünüşünü şık hale getirmiştir. 

Kraft çanta siparişi vermek için sitemizde bulunan telefon numaralarından ve mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek ofisimizdeki numunelerimizi inceleyebilir, konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Çantalarınızın tasarımını sizin için biz hazırlıyor, baskı ve montaj aşamasını takip ediyor, işlerinizi İzmir içerisinde firmanıza teslim ediyor, İzmir dışında ambar yada kargo ile size ulaştırıyoruz. Artık tüm dünyada kağıt ürünler hem çevre hemde sağlığımız için tercih edilmektedir. Sizin için belirli maliyetlerin altındaki ürünlerinize kraft çanta belirli maliyetlerin üzerindeki ürünleriniz için karton çanta üretimi yapabiliriz. Başlatmış olduğumuz yeni kampanya fiyatlarımız ile artık ürünlerimize daha uygun fiyatlarla sahip olabilir, siz değerli esnaf dostlarımızı belli bir maliyetin yükünden kurtarmış oluruz. Kraft çanta modellerimizi www.krafttorba.com web sitemizden inceleyebilir,  0 232 462 07 43 numaralı telefonlardan yada [email protected] mail adresimizden sipariş verebilirsiniz. 













Editör: TE Bilişim