Bavul İçinde Ceset Bulundu ! Bavul İçinde Ceset Bulundu !
Küçükçekmece Göl Kenarı’nda gerçekleştirilecek ve 7 Temmuz Cumartesi günü start alacak olan “7. Uluslararası Göl Festivali” yine renkleri ve kültürleri bir araya getiriyor. Kardeşlik ve dostluğun pekiştiği festival bu yıl; Brezilya, Kolombiya, Polonya, Filistin, İtalya, Tayvan, Macaristan, Kanada ve Amerika’dan gelecek olan konukların yanı sıra Türkiye’nin farklı yörelerinden geleneksel halk dansları topluluklarının gösterileri ile şenlenecek.
7-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, geçmiş yıllardaki festivallerden fotoğraf karelerinin yer aldığı bir sergi ile başlayacak. Taksim Sanat Galerisi’nde açılacak olan serginin ardından Taksim Meydanı’nda yapılacak olan kortej yürüyüşüyle “Uluslararası Göl Festivali” geniş kitlelere duyurulacak.
Farklı kültürlerin kardeşliğine sahne olacak festivalin akşamlarına ise Gripin, Mustafa Ceceli, Kolpa, Mustafa Uğur, İstanbul 12 Orkestrası, Rumelili Gültekin, Sevim Balkan, Orhan- Kemal, Serkan Çağrı-Suzan Kardeş ve Atiye gibi ünlü isim ve grupların konserleri damga vuracak.

Dragon Boat yarışları, konserler, dans gösterileri ve daha birçok etkinliğin bir araya geleceği “7. Uluslararası Göl Festivali” bu yıl yine eğlence ve coşkunun adresi olacak.


Editör: TE Bilişim