Tır kazası, 2 ağır yaralı ! Tır kazası, 2 ağır yaralı !
 Korkunç olay şöyle gelişti: İki aydır işsiz olan Naci Yılmaz (39) isimli inşaat işçisi, İkiçeşmelik Mahallesi Gül apartmanının birinci katındaki evine kapandı. Maddi sıkıntı içine düşen aile son zamanlarda olduğu gibi yine tartışırken, cinnet getiren Naci Yılmaz, eşi Türkan Yılmaz’ı (35) elleriyle boğarak öldürdü.
Mahallede çok sevilen eşi Türkan Yılmaz’ı da dışarı salmayan Naci Yılmaz’ın son zamanlarda yaşadıkları maddi kriz nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu öne süren komşuları, sık sık kavga etmeye başlayan ailenin 3 çocuğunun da olumsuz etkilendiğini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Kur’an kursuna yazılan Türkan Yılmaz’ın çok yardımsever ve sevilen bir kişi olduğunu anlatan mahalle arkadaşları, eşiyle ekonomik sorunlar yüzünden son zamanlarda sık sık tartıştığını belirtti.
Öte yandan cinayetin ardından polisi arayan Naci Yılmaz, eşini elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ederken, eşinin kendisini aldattığını öne sürdüğü ve namus için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Naci Yılmaz, eşini öldürmek suçlamasıyla gözaltına alınırken, Türkan Yılmaz’ın cenazesi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim