Öğrenci evinde yangın Öğrenci evinde yangın
 Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, sivil toplum kuruluşlarının sesine kulak verilip, mevcut devlet hastanesinin aynı yerde hizmetini sürdürmesi gerektiğini belirtti. 
Tabipler Odası işbirliğiyle başlattıkları "Mevcut Devlet Hastanesi Hizmetini Sürdürmeli" kampanyasına birçok sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekküller tarafından destek verilmesinin kampanyayı başlatmalarındaki haklılığı bir kez daha ortaya çıkardığını belirten Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, "Kampanyaya birçok sivil toplum kuruluşları ve mesleki teşekküller tarafından destek verilmesi nedeniyle bu sese yetkililer kulak vermeli ve şehrin doğusundaki devlet hastanesi yeri TOKİ’den alınıp, TOKİ’ye başka bir yer verilmelidir. Kampanyamıza, tüm sivil toplum kuruluşları da destek vermelidir. Mevcut Devlet Hastanesi’nin Malatya’ya kazandırılacağına eminiz. Şehrin doğusundaki insanların yararlanmasını sürdürmesi için yerinde kalmasını arzu ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının sesine kulak verilmelidir" şeklinde konuştu.
Eren, bu konuda Ankara'daki yetkililere ve milletvekillerine seslenip, halkın talebini göz önüne almaları gerektiğini kaydetti. Malatya’da iki devlet hastanesi yeri Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) verilirken, TOKİ ise şeker arazisine yeni hastane yapıyor. Tabipler Odası ile Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi de kampanya başlatıp, şehrin doğusundaki devlet hastanesinin hizmetini sürdürüp, TOKİ’ye başka yer verilmesini istemişti.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim