Manisa'da tren minibüse çarptı: 6 ölü Manisa'da tren minibüse çarptı: 6 ölü
Mahalleyi ziyaretinde çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, kaldırım ve asfaltlaması eksik kalan bölgelerin bu hafta içerisinde tamamlanacağını müjdeledi. Başkan Ergün’ü Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Mümin Deniz, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Park ve Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu, Plan ve Proje Müdürü Taner İçöz, Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Sezai Gürcan, Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Giyasettin Gündoğdu ile birlikte Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü mahalleliler çiçeklerle karşıladı. Başkan Ergün ilk olarak mahallede bulunan İmamı Şafi Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Burada çocukları da unutmayan Başkan Ergün, çocuklara harçlık ve top dağıttı.
ESKİ PAZARYERİNE PEYZAJ DÜZENLEMESİ
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eski pazaryeri olarak bilinen alanla ilgili projeleri olduğunun altını çizerek, “Buranın belediyeye devri noktasında Milli Emlak Müdürlüğü’nden daha önce talebimiz oldu ancak alamadık. Yeni gelen valimizle bu konuyu en kısa zamanda bir kez daha görüşeceğim. Orası imar planında yeşil alan olarak gözüktüğü için bu yerlerin kanuni olarak belediyelere devri gerekiyor. Belediyeye devredilmesi halinde orayı İçerisinde kafeleri, çay bahçesi ve oyun alanlarının olacağı şekilde düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Giyasettin Gündoğdu ve mahalleliler ile birlikte mahalleyi gezdi. Geçtiğimiz yıl yağışların başlaması nedeniyle asfaltlanamayan sokakların bu hafta içerisinde asfaltlanmaya başlayacağını müjdeleyen Başkan Ergün, “Burada yaşayan vatandaşlarımızı bir iki hafta içerisinde tozdan kurtarıyoruz. Kaldırım ve asfaltlama çalışmaları en kısa zamanda başlayacak” dedi.
VATANDAŞLARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahallelerini ziyaretinden duydukları memnuniyet ifade etti. Başkan Ergün’ün seçilmesinden bu yana sürekli mahallelerini ziyaret ettiğini ve sorunlarını dinlediğini ifade eden vatandaşlar, “Hizmetlerinizden çok memnunuz. Her ziyaretinizde sorunlarımızı çözüyorsunuz. Daha önce mahallemizin merkezi noktalarında kaldırım ve asfaltlama çalışmaları yapıldı. Diğer sokaklarda da yapılmasıyla mahallemizin en büyük sorunu çözülmüş olacak. Sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
BAŞKAN ERGÜN BERFİN’İN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaretinde çocukların ilgisiyle karşılaşırken, özellikle Muhtar Gıyasettin Gündoğdu’nun kızı Berfin Gündoğdu, Başkan Ergün’e büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile fotoğraf çekilmek isteyen ve fotoğrafı odasına asmak istediğini ifade eden Berfin’in bu isteğini geri çevirmeyen Başkan Ergün Berfin ile özel olarak fotoğraf çekildi. Başkan Ergün’e isteğini geri çevirmediği için teşekkür eden Berfin Gündoğdu, “Başkanım sizi çok seviyorum. Ayrıca okulumuza yaptığınız destekler nedeniyle de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim