Kelebekler Vadisinde Acı Ölüm Kelebekler Vadisinde Acı Ölüm
Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat'ı ziyeret eden Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat ve dernek üyesi kadınlar dilekçeleri ile Marmaris için Dünyada ilk olacak bir Uluslararası Kadın Sığınağı taleplerini Kaymakam A.Serdar Polat'a ilettiler.
Dilekçeyi kabul eden Kaymakam A.Serdar Polat, büyük bir duyarlılık göstererek konuya öncülük eden Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat projeye emek veren tüm hanımları kutladı.
Kaymakam Polat, Kadına şiddet olayının toplumsal bir yara olduğunu, kadın haklarının ülkemizde yasa ile teminat altına alındığını ancak, meydana gelen olumsuz olayların önüne, toplumun bilinçlenmesi ile geçilebileceğini, bu aşamada Kadın Sığınma Evlerinin çok büyük yararı olduğunu vurguladı.
Pola,t bugüne değin gelen talepleri ve mahkeme yolu ile gelen kararlar doğrultusundaki başvuruları, Fethiye Kadın Sığınma Evi'ne yönlendirdiklerini belirterek, bir kadın sığınma Evi'nin Marmaris için büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
Ziyaret sonunda Marmaris Kaymakamı A.SerdarPolat'a, altında “ Marmaris Uluslararası Mavi Umut Kadın Sığınma Evi İçin İlk Adım" yazılı, üzerinde ise, Kadın Sığınağı afişinin yer aldığı bir resim armağan eden Selma Sonat, kendilerini yüreklendiren ve her olumlu çalışmalarına katkı koyan Kaymakam'a teşekkür ederek en kısa zamanda bu projenin tamamlanması için konuya duyarlı,tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve Yerel Yönetimlerle koordineli bir çalışmayı başlatma arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim