Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında oluşan balonu yakından takip ediyoruz. Açgözlülükten kaynaklanan bu meselenin üstüne gideceğiz.

Denetimler artacak. Stokçuluk ve fırsatçılık yapanlara asla müsaade edilmeyecek.


Bayramda depremzede kardeşlerimizi ihmal etmedik. Kabine üyelerimizden milletvekillerimize pek çok arkadaşımız deprem bölgesindeydi.
Deprem bölgesinde evleri yıkılan çok sayıda vatandaşımızın gelecek bayramı evlerinde karşılamasını temenni ediyoruz.  11 vilayetimizin tamamında ihya çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ öncü rol oynuyor.

  Ekim kasım ayından itibaren yapımı tamamlanan konutların teslimatına başlıyoruz. Amacımız ilk 1 sene içinde 319 bin deprem konutunu teslim etmektir.

Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel'in Ziyaretini Eleştirdi Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel'in Ziyaretini Eleştirdi

İsveç’te Kur'an-ı Kerim’e alçakça saldırı hepimizi öfkelendirmiştir. Bunlar İslam düşmanlığından beslenen nefret suçlarıdır. Böyle bir özgürlük olamaz. Camilerimizi hedef alan eylemler ile kutsal kitabımıza yapılan rezil saldırılar arasında hiçbir fark yoktur.
Söz konusu kendi güvenlikleri olunca hiçbir hak, hukuk tanımayanlar, sıra Müslümanların kutsallarına gelince birden fikir özgürlüğünü hatırlıyor.
(Fransa’daki olaylar) İlgili birimlerimizle süreci yakından takip ediyoruz. Endişe ile takip ettiğimiz hadiselerin bir an önce sona ermesini diliyoruz.

Editör: Ersin USTA