Menemen'in Şahin Başkanı'na CHP'den çiçekli teşekkür Menemen'in Şahin Başkanı'na CHP'den çiçekli teşekkür
15 yıldır hizmet ettiği Menemen’de 4. Dönem Belediye Başkanlığı görevine başlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hemşehrilerinin yaşamaktan keyif alacakları bir ilçe yaratmak adına “Çalışmaktan yorulmayacağız” diyerek şunları söyledi; “Menemen’i modern ve çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için 1999 yılında yola çıktık ve bugüne kadar ilçemize önemli hizmetler sunduk. Hemşehrilerimiz bir kez daha bizi göreve çağırdı ve büyük bir onurla görevimize devam etmekteyiz.

Menemen’in temiz cadde ve sokaklarında yürümeye alışmış hemşehrilerimiz, 30 Mart yerel seçimleri propaganda döneminde yoğun görüntü ve ses kirliliği ile karşılaştı.

Siyasi partiler ile muhtar adaylarının afiş ve broşürlerini asmaları dolayısıyla yaşanan görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak adına, Belediyemiz ekiplerince hafta sonu yoğun bir çalışma gerçekleştirilerek, Menemenimiz eski temiz ve güzel görünümüne kavuşturuluyor.

Menemenli hemşehrilerimizin beklentilerine cevap veren bu çalışmamızın, 30 Mart yerel seçimleri sonrasında göreve gelen tüm Belediye Başkanlarının öncelikli görevi olduğuna inanıyorum. Aynı zamanda bize oy veren vermeyen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
Editör: TE Bilişim