Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor! Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor!

Türkiye’nin kuzeyindeki 7 il için sarı uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce Batı Karadeniz için akşam saatlerinden itibaren kuvvetli kar uyarısı yapıldı. Hafta sonu ise İstanbul dahil birçok ilde karla karışık yağmur ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

Batı Karadeniz’de kar yağışı uyarısı yapıldı

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı. Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü uyarısını paylaştı. Yapılan açıklamada “Son değerlendirmelere göre 25 Ocak 2024 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları bekleniyor. Cuma günü etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının; hafta sonu da aralıklara etkili olacağı tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. Kar yağışının 25 Ocak 2024 günü saat 20.00 ile 28 Ocak 2024 23.59 saatleri arasında sürmesi bekleniyor.
 

Editör: Ajans Ekip