Rize Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi Komutanı Yarbay Hilmi Sandal, FETÖ Üyeliği Suçlaması İle Tutuklandı Rize Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi Komutanı Yarbay Hilmi Sandal, FETÖ Üyeliği Suçlaması İle Tutuklandı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Yapılan son meteorolojik analiz ve değerlendirmelere göre hafta sonunda bölgemizin, Kuzey Afrika Üzerinden gelecek sıcak hava dalgasının etkisine girmesi ve hava sıcaklığının artmaya devam ederek mevsim normallerinin üzerinde olacağı beklenmektedir.

Yüksek hava sıcaklığı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı; özellikle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanlar, yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10.00-16.00 saatleri arasında, güneşte kalma süresinin en aza indirilmesi gerekir. Bunun yanında: gölgede bulunulmalı, ağır işler ve spor yapılmamalı, ince açık renkli bol elbiseler giyilmeli, şemsiye veya geniş kenarlı şapka kullanılmalı, imkanlar ölçüsünde sık duş alınmalı, ağır ve yağlı yiyeceklerden kaçınılmalı ve bol su tüketilmesili” dendi.

Editör: TE Bilişim