Yeşim Veryeri Misey Markası ile İlk Defilesini Yaptı Yeşim Veryeri Misey Markası ile İlk Defilesini Yaptı
AK Parti Adana Milletvekilli Mehmet Şükrü Erdinç, Karataş ve Yumurtalık ilçelerinin turizme kazandırılması için gereken yatırımları hayata geçireceklerini söyledi.
Erdinç, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı’yı makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları ve yapmayı düşündüğü hizmetler hakkında bilgi aldı.
Erdinç, daha sonra Belediye Başkanı Balıkçı ile Karataş Caddesi üzerinde yürüyüş yaparak, yol üzerinde bulunan esnafla görüşen Erdinç,
Belediye Başkanı Fatih Balıkçı, milletvekili Erdinç’e, toprak altında olan ‘Antik Tiyatro’ sahasında yapılacak kazı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Balıkçı, Adana Valiliği ve Müze Müdürlüğü ile görüşmeler yaptıklarını, en kısa sürede bu tarihi dokunun ortaya çıkartılacağını belirterek. Erdinç’ten bu konuda destek istedi. Balıkçı, Harbiş’teki bazı sit alanlarının kaldırılarak turizme kazandırılmasını da istedi.
Adana’nın her ilçesini önemsediklerini ve yatırım alması için gayret ettiklerini söyleyen Erdinç ise "Belediye başkanımızın ve dolayısıyla Karataşlıların talepleri önemlidir. Şu an incelemelerde bulunduğumuz Karataş ilçemiz ile Yumurtalık ilçemizin turizme kazandırılması açısından önem arz den yatırımları almasını mutlaka sağlayacağız. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın daha güzel imkanlara kavuşması, Adana ekonomisi içinde gereklidir" dedi.

Editör: TE Bilişim