Iğdır da İran ajanlarına operasyon Iğdır da İran ajanlarına operasyon
 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 2012 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) puanına göre dereceye giren Haydar Aliyev Fen Lisesi öğrencilerini kabul etti.
Haydar Aliyev Fen Lisesi Öğrencisi Ali Yasin Zorluer 533 puanla il birincisi, Mehmet Akif Parlar 527 puanla il ikincisi ve Ali
Fuat Yeşil 512 puanla il üçüncüsü oldular. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, uzun süren sınava hazırlık sürecini iyi bir şekilde değerlendiren ve çalışmaların karşılığını aldıkları dereceleri ile taçlandıran öğrencilerin hem ailelerini hem de kendilerini sevindirdiğini belirtti.
Temel hedeflerinin il başarısını arttırmak olduğunun kaydeden Ateş, “İl olarak başarımızın istenen düzeyde olmadığının farkındayız. Başarımızın istediğimiz düzeye ulaşamamasının sebepleri ve çözüm önerilerinin tartışılması için önümüzdeki günlerde komisyonlarımızı oluşturarak eğitim öğretim başlamadan önlemlerimizi almış olacağız. Böylece Iğdır’ı Türkiye sıralamasında olması gereken yere taşıyacağız” dedi.
Ateş, öğrencilere başarılarından dolayı hediyelerini vererek makamından uğurladı.

Editör: TE Bilişim